varför läser folk kenzas blogg?

Spanade in något sk. bloggportalen nyss och såg att den omtalade (i iallafall aftonbladet) kenzas blogg låg först upp på listan. Min fråga är hur hon kan ha så många läsare? De ända hon skriver om är ju hennes hund, att hon äter kladdkaka varje dag och att hon hoppas att folk minns henne för att hon är en omtänksam människa -inte för att hon är snygg.

Jag tror iaf att folk enbart läser hennes blogg för att hon är snygg annars kan man ju läsa vilket skit som helst. Inget annat.


@ PA


N-ina på playahead drömmer om att bli känd och försöker satsa på en karriär inom moore och självklart har jag ju tagit på mig ansvaret som sveriges största bloggare att hjälpa denna 19åriga vilsna dam på traven. Här är adressen ifall ni känner er manade att rösta, så gör som jag mina vänner rösta en 1a och hoppas på att hon satsar på en annan karriär.  http://www.moore.se/bubble.aspx?intId=16685

er tillgivne vän Rullgardina Von Anka!

RIKSLARM efter farlig mördare.

Det är sällan som jag läser tidningar, ifall jag gör det är de SvD som gäller. Hemma hos min pojkvän går jag automatiskt i på aftonbladet eftersom de är den tidningens om står länkad i deras adressfält. För det mesta brukar jag bara slö titta lite snabbt och se ifall någon kändis gjort bort sig eller hur mycket de ljuger och försöker lura okunniga människor. Jag menar hur många kan gå på rubriker som -gå ner 10kg på två veckors metoden (JA du kan de om du är fet) eller nu är du chanslös med moderaterna i styre. (gå in på http://www.moderaterna.se/ och se hur chanslös du blir)
Idag föll jag plötsigt för just denna rubrik -Rikslarm efter farlig brottsling.
Jag klickar upp den lite fort och läser att en rymling rymt från permis för ovanilghetensskull. Ingenting ser så där överdrivet ut som de brukar göra när de skriver Lite längre ner påsidan står det i ett uttalande från polisen att han anses som farlig för allmänheten och att han har begått flera mord. Jo jag tackar ja här går vi visst runt bland ett mörkertal spritt språngande fria brottslingar som anses som farliga för allmänheten när de rymmer är de inte lika farliga då för att de inte gör de?. Vad är de för fel på fängelse lixom??

Btw det går runt en blottare i akalla så jag vågar inte gå ner på nedervåningen däremot kan jag inte hålla mig från att smygtitta ut lite ibland från övervåningen ner på gården de är mörkt och buskar. Första gången trodde jag att elefantrutschkanan var en man som stod och kliade sig i håret...

En veckas semster från bloggen

Jag har inte varit tillgänglig i en vecka eftersom jag befunnit mig utomlands. Av den anledningen ber jag om ursäkt till mina kära läsare eftersom det varit dålig uppdatering som SÅ klart ska förbättras, samt en ursäkt till alla som jag inte varit tillräckligt dryg mot. BTW ska jag självklat lägga upp en bild på mig själv för att visa hur brun jag är, bara så att ni kan jämföra med er själva :] Måste bara få min karl att lägga upp bilderna från kameran, jag kan ju tyvär inte allt....


Jag vid en liten fiskeby ute på Gozo

Tenta incedenten.

Idag mina vänner har det varit en stor dag mina vänner. Idag stod min framtid på spel vilket för mig var väldigt viktigt. Mitt under mitt seriösa tentament skrivande skedde något som måste varit de roligaste som skett på många timmar.
Jag satt placerad längst fram och helst plötsigt hörde jag precis bakom mig något som lät prrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuut!!!!!! Jag fnissade till som få andra i salen och försökte hålla mig från en hysterisk skratt attack vilket var svårt i mitt fall då jag var extremt övertrött i kobination med bra/dålig humor. Jag var bara tvungen att se vem bakom mig som gjorde ett misslyckat försök till en smygare som resulterade till att låta över hela tentament salen. Jag avvaktade i en minut innan jag vred huvudet om med ett försök till icke stort leende. Killen kollade ner i bänken och jag väde mig om och fnissade vidare..

Toalett incidenten.

Idag på skolan var jag och cattis tvungna att springa ett stor x antal ggr. Pappret tog slut så jag fick ta mig igenom hela biblioteket för att utföra mina behov. Väl på vägen hittade jag en handikappstoalett. Skönt tänkte jag med en stor toa.
När jag dragit ner byxorna och gjort klart de jag skulle upptäckte jag att pappret hängde ca 1,5 meter bort. Hur fasen ska man göra när man är handikappad?? ska man sätta sig i sin rullstol och glida dit för lite papper eller? Jag menar jag var ju inte ens i närheten av att nå. Hur som helst fanns det inget att göra åt saken det var bara att gå med byxorna nere vid knäväcket och se ut som en anka...



snorkråkan.

Det finns ett fåtal saker här i livet som jag blir rent ut sagt äcklad av mer än äckliga människor. Idag skedde just en sån där grejj som fick mig att vilja spy flera gånger om.

Med tunga steg satte jag mig på tunnelbanan mot skolan och ja det är fortfarande sommarlov.. SL tanten ropar                   -Universitetet och jag samlar ihop mina böcker och antackningar som jag spridit ut lite huller om bullar i knät och i väskan. När jag sedan åker upp i rulltrappan ser jag en snorkråka sitta på min tröjja, jag tänker lite snabbt
-har jag petat ut den dära? när gjorde jag de??
Det tog mig ett fåtal sekunder innan jag insåg att detta inte var min snorkråka och jag fick panik! jag drar lite av min kofta och ser en snorlåtska med allt äckel de innebär ligga där grön och gul på mina byxor och tänker snabbt att den måste kommit från när jag hade väskan på golvet och sedan hade den i knät och ser mer av de gurgel grön-gula sörjan under min väska!! paniken bryter ut och jag börjar gå snabbt upp i rulltrappan, jag får kväljningar och försöker flera gånger hålla emot spyreflexerna som hotar gång på gång att slänga upp en spya med allt innehåll jag åt till frukost. Vem fan är så vidrig att man spottar på tunnelbanan och gör de överhuvudtaget!

Det skabbigaste är att någon har gjort de och att någon tycker att det är acceptabelt. Undra hur man ser ut när man gör något sånt? Satt personen själv eller hade den någon medresenär? Tyckte den medresenären att det var okej? och hur reagerade omgivningen på det?

RSS 2.0