Halal-Tv

Gud vilken disskution de har blivit runt de här programet och jag håller till största dels med!
Varför kan inte Tv göra något nytt t.ex. visa vilken stor insats den övre medelklassen gör då de sliter häcken av sig och sedan ger bort hälften i skatt så exempelvis fattiga barn får tillgång att gå i skolan och chansen till en säkrare framtid vad de gäller utbildning mm.
Vi lever i dagens sverige, hur många är egentligen i överklass? Ja folk tjänar pengar men de är knappast så de kan leva på sina tillgångar som Kamprad. Och folk ute i djursholm jobbar, de är inte precis så de sitter och tar folks pengar borta i alby och skrattar. Ett bra exempel var pensionären som bodde enligt tjejerna i ett flott hem ute i djursholm, när de sedan frågar vad han sysselsätter sig med svarar han -Jag är pensionär, men jag driver två egna företag.
Se honom som en förebild istället för att sitta och vara avundsjuk, de är inte direkt så pengarna bara kommer. Titta istället på hur han har gjort och vad han gör för att kunna ha de som han har de. Ex jobbar han nu istället för att vara pensionär. Och tänk på vilken stor insats han gör för vårt samhälle!
Jag börjar bli trött på att de som alltid ska visas i Tv är att de som är rika är på något vis onda. tack vare sånna personer som den rika pensionären går de här landet runt de är inte tack vare folk som sitter och klagar för att pengarna inte kommer flygande eller att de inte får tillräckligt mycket pengar flygande. Ingen förutom S-politker tycker synd om er och de är för att de får feta löner ifall dom vinner.


Kommentarer
Postat av: Viktor

Tumme upp.

2008-11-09 @ 12:39:45
URL: http://jostor.se/vichle
Postat av: Anonym

Bra! Du har så rätt :D

2008-11-09 @ 19:54:00
URL: http://tessans.se
Postat av: Anonym

Från och med nu är du min förebild!!

2008-11-09 @ 22:56:51
Postat av: hakkim

Ut med packet fan!

2008-11-28 @ 18:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0