Vad händer en fredagseftermiddag?

Jo efter en hel veckas slit med skolan skall jag unna mig en liten åktur till Täby centrum för att kolla ut eventuella julklappar till diverse familjemedlemmar och mig själv hehe. heheh. När jag kommer ut för att starta igång bilen som stått relativt still i halkanstider närmare bestämt en vecka, vad är de jag ser?! Bilen står på sniskan och ena framdäcket är tom på luft! Jo jag tackar här kan man visst inte förvänta sig den servic som 4200kr borde ge och inte för den delen heller däck som inte pyser ut efter en vecka! Jag skickade min far dit jag köpt däcken och att stöta på honom fly förbannad är inget man vill råka ut för. Hur som haver ringde ägaren och sa att han var på väg hem till mig och att detta skulle kosta mig dyrt ifall de var en spik i däcket. Jag svarade snällt att vi var 7 min hemifrån då han ger mig en jävla utskällning där han skriker och undrar om jag tror att han har all tid i världen och att han inte hade tid att minsan vänta på mig i 7 min varav jag blir fly förbannad och skriker tillbaka att jag om någon icke har tid att se ett utpyst däck varje gång jag ska åka med min bil för att dom inte kan sitt jobb. I alla fall var de ingen spik i däcket så de var ju skönt att jag slapp stå där med svansen mellan benen ifall de hade suttit en spik i däcket.

annars har jag ängnat helgen till att julpynta och städa hemma, dock inte mitt rum än någon som vil tjäna 200kr?....




FEST!

I morgon ska jag på fest och HJÄLP! Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Min garderob ser ut som ett kaos proppfylld med kläder överallt och ändå har jag INGENTING att bära! Några förslag? Nej tänkte väll de........ nu är de dags för sängen bara 2,5 timmar efter planering bra självdiceplin där...........

Vad händer kl 07.45 en onsdag?

Jo en härlig punka upptäcks. De var inget att göra mer än att ställa sig och byta, jävligt tur att man är händig jag kan ju både byta däck och spela poker fast jag är tjej. Efter ett tag kom en gubbe springades och sa att han hade 10min över och ville hjälpa mig, väldigt snällt de är sånna som han och jag som får den här världen att inte gå under! Efter det åkte jag till verkstaden där jag hämtade ut mitt NYA däck i fredags och skulle skälla ut dom, till min förskräckelse stod ena mekanikern och käkade en macka med skitiga händer?! jag höll på kräkas, jag har aldrig förstått hur människor kan vara så äckliga att de inte tvättar händerna innan de äter framförallt inte när de är svarta av skit han kan inte ens ha försökt skölja av dom innan han stod där och höll i mackan utan papper runt!
Chefen tog ut däcket och kollade var punkan satt, och såg att ventilen läckte. Han påstår att jag måste ha skapat den själv av att kanske ha sparkat på den?! Jo för de är ju något man har tid över för jag har lixom bättre saker än att stå och misshandla min bil. Dessutom var dom de sista som rörde mitt däck och ingen annan. När de sedan fixat däcket sa han -De här kostar ju annars pengar men vi gör de gratis den här gången.
Ja de är väll inte så att jag hade tänkt göra de, om de är någon som ska betala är de väll dom som ska betala en jävla kemtvätt till min jacka!! Hur som helst fixade han däcket så nu ska de vara säkert att åka med. Tror nog att jag åker runt med sommardäcken i bilen ett tag till iaf.



Segt


Jag håller på läser världens tråkigaste bok i skolan. Den här jävla boken är på 600 sidor och mördar mig till söms varje gång jag öppnar den! Det är ju skönt att de bara återstår 580 sidor i alla fall. Jag börjar nå mitt mål sakta men säkert........
Idag när jag skulle förflytta bilen började det stinka rökt korv genom fläcktinblåset, de måste typ ha dött en fågel där eller något.
Jag har redan börjat skriva önskelista, jag förstår aldrig varför folk har så svårt att gör de. Min brukar bli ca 1 A4 sida med för de mesta samma saker på. Detta har jag hunnit skriva hitills.

1.Pengar som ska gå till någon resa. (mina föräldrar ger aldrig pengar för att de tycker de är tråkig, istället får jag såna där jätte nödvändiga saker som jag aldrig har användning för eller kommer använda)

2. Pressentkort på zara,Gina,HM och Åhlens.

3. Ett tandläkarbesök (kanske inte de roligaste att önska sig)


BH-incidenten


Idag tog jag mig i kragen, efter att ha suttit och lyssnat på en föreläsning och debatt om skolan och it shoppade jag loss för 725kr de kan tyckas vara lite men med tanke på att jag endast köpte 4 saker varav alla från GINATRICOT var de för mycket. Anyway var hållhaken till att jag tillät mig shoppa med den strama ekonomi jag har att jag skulle plugga effektivt efteråt, vilket jag faktist höll. Så efter en bigmac med tillhörade bönsalad, som jag inte förstår hur den kan tillåtas serveras slog jag mig till ro och börjar läsa i min tuuunga tjocka boook.... Tills Cattis kom för att göra mig sällskap och utbyte av lite skvaller.
Efter det åkte jag hem till vårt från och med nästa val TRYGGT och SNYGGT väsby för att vara med på ett oerhört seriöst MUF-möte. När mötet var avklubbat var jag ju tvungen att visa mina nya investeringar för damerna och ehm hern kanske vi ska kalla honom som är den enda av annat kön och drog upp BH:n för att visa hur "multi function BRA" den var som resulterade att den gick sönder innan jag ens hade sätt hur funktionell den var. Daniel försökte snältl fixa den, och jag med då plötsigt dörren rycktes upp och en frågande tjänsteman såg ut att undra vad vi sysselsatt oss med. Jag var ju tvungen att säga  som de var att min "multi function BRA" gick sönder och visade honom ledsent och alla sörjde, jag började sedan av någon anledningen bolla den mellan händerna då en ny person ska vi kanske kalla de tjänstekvinna öppnade dörren utan att jag märkte de och där stod jag med min "multi function BRA" slängandes mellan händerna i luften med en hel styrelse i åskådning. Så för erat egna bästa köp inte "multi function BRA" på Gina ifall ni vill göra en investering........

Hur som helst var vi i väsby roligt på våra möten. Vi är inte gammla avdankade politiker än och de känns ju skönt.......


Lägenhetsvisning nummero uno!

Idag hängde jag med jimpa på lägenhetsvisning. En 2a på 65kvm. Jag gillade inte planlösningen, de kommer bli för mycket ytor som will be empty. Annars var den lagom stor för att bo i nu och kanske några år framåt tillsammans med mig mohahahha!! Ett + var i alla fall att den hade en walk in closet. Jimpa tror säkert att han kommer kunna ha de som ett "slänga in allt möjligt i rum".



 

Halal-Tv

Gud vilken disskution de har blivit runt de här programet och jag håller till största dels med!
Varför kan inte Tv göra något nytt t.ex. visa vilken stor insats den övre medelklassen gör då de sliter häcken av sig och sedan ger bort hälften i skatt så exempelvis fattiga barn får tillgång att gå i skolan och chansen till en säkrare framtid vad de gäller utbildning mm.
Vi lever i dagens sverige, hur många är egentligen i överklass? Ja folk tjänar pengar men de är knappast så de kan leva på sina tillgångar som Kamprad. Och folk ute i djursholm jobbar, de är inte precis så de sitter och tar folks pengar borta i alby och skrattar. Ett bra exempel var pensionären som bodde enligt tjejerna i ett flott hem ute i djursholm, när de sedan frågar vad han sysselsätter sig med svarar han -Jag är pensionär, men jag driver två egna företag.
Se honom som en förebild istället för att sitta och vara avundsjuk, de är inte direkt så pengarna bara kommer. Titta istället på hur han har gjort och vad han gör för att kunna ha de som han har de. Ex jobbar han nu istället för att vara pensionär. Och tänk på vilken stor insats han gör för vårt samhälle!
Jag börjar bli trött på att de som alltid ska visas i Tv är att de som är rika är på något vis onda. tack vare sånna personer som den rika pensionären går de här landet runt de är inte tack vare folk som sitter och klagar för att pengarna inte kommer flygande eller att de inte får tillräckligt mycket pengar flygande. Ingen förutom S-politker tycker synd om er och de är för att de får feta löner ifall dom vinner.


Inte okej att dissa någon ful när man ser ut som stryk själv!

Igår kollade jag på något så kallat next ett sååå amerikanskt dejtingprogram. En kille som var med var as ful och sa next till de 4 första tjejerna okej de var inte så snygga, MEN HAN VAR FAN INTE snygg och jag störde mig som fan på att han trodde att han var någon jävla Orlando blom eller något. Någonting jag alltid har och alltid kommer störa mig på är fula personer som tror att dom är aningen snyggare än vad de är. Pricken över i:et var att han påstod sig vara kräsen när de gäller valet av tjej därför hade hans längsta förhållande bara hållt i en månad. Varför inte bara erkänna för sig själv att man beteer sig på ett äckligt sätt som tror att man är snyggare än alla andra när man inte är de.
 Ifall jag hade varit där hade jag iaf definitivt dissat honom.

Nu ska jag sova, jag har gjort en tenta idag som gick över förväntningar! Nu är de bara att vänta 3 veckor och se....

RSS 2.0